top of page

Извештаи и анализи

Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи

Општо: извештаи и анализи

#СтандарденПакет

Општо: извештаи и анализи

Без квалитетно поставени извештаи нема добра анализа. Без анализа, нема добри одлуки!

Dynamics NAV има бројни извештаи, прегледи и синтетско-аналитички картички поврзани со контниот план, парите и основните средства. Овие извештаи може да се гледаат на десктоп-компјутер, на мобилен телефон или со веб прелистувач. Секој екран и извештај може да се експортира во популарните Microsoft Office. 

 

Една многу значајна функционалност е подготовката на обемните извештаи да се прави во позадина или да се одреди време (најчесто надвор од работното време) кога извештајот ќе се подготвува. На тој начин се овозможува попродуктивна работа на корисниците бидејќи нема да им биде зафатен компјутерот за правење на обемни извештаи. 

 

 

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Извештаи и анализи
Функционалности за извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Повеќе валути
Повеќе валути
Основни критериуми
Основни критериуми
Неограничен број на компании
Неограничен број на компании
Напредни критериуми
Напредни критериуми
Евиденција при измени
Евиденција при измени
Даночна пријава ДДВ-04
Даночна пријава ДДВ-04

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page