top of page

Извештаи и анализи

Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи

Неограничен број на компании

#СтандарденПакет

Неограничен број на компании

Ако имаш повеќе регистрирани компании, оваа опција штеди пари

Во рамките на една база (решение) можете да користите неограничен број на компании (услов е да бидат компаниите сопственичко поврзани).

 

Избор на компанија во рамките на една база

Избор на компанија во рамките на една база

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Извештаи и анализи
Функционалности за извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Повеќе валути
Повеќе валути
Основни критериуми
Основни критериуми
Неограничен број на компании
Неограничен број на компании
Напредни критериуми
Напредни критериуми
Евиденција при измени
Евиденција при измени
Даночна пријава ДДВ-04
Даночна пријава ДДВ-04

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page