top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Што е Power BI?

Од премногу податоци, понекогаш е тешко да се разбере што да се прави со истите.

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Ова видео дава преглед за тоа како Power BI од Microsoft ги трансформира податоците во корисни информации за да може деловните субјекти да донесуваат попаметни одлуки и да работат подобро.


Power BI е пакет алатки за деловна аналитика за анализирање на податоци и споделување увиди до кои може да се пристапи одсекаде, со секого и автоматски се ажурира во реално време.


Video: What is Power BI?


Од премногу податоци, понекогаш е тешко да се разбере што да се прави со истите. #PowerBI од #Microsoft ги претвора сите тие податоци во живи интерактивни графици (визуели) за да ви помогне да контролирате како се пристапува и се користат сите ваши податоци.0 comments

Comentarios


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page