top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Lululemon ја трансформира нивната платформа за податоци со Power BI

Научете како Lululemon користи Power BI за известување и за развој на нивниот бизнис на глобално ниво.

пишува:

Angel Face

Автор

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Lululemon ја трансформира нивната платформа за податоци со Power BI

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Во ова видео, научете како Lululemon користи Power BI за известување и за развој на нивниот бизнис на глобално ниво. Ќе слушнеме од Лесли Лоренц, технолошкиот директор за податоци и аналитика, за тоа како Microsoft му помогна на Lululemon да ги обедини податоците во една извонредна платформа за да овозможи подобро донесување одлуки.

Видео: Lululemon ја трансформира нивната платформа за податоци со Power BI


Погледнете го ова видео за да дознаете како #Lululemon го користел #Microsoft Power BI за да ги трансформира потребите за известување и да го развие својот бизнис на глобално ниво.


Повеќе за Lululemon има на веб страницата https://www.eu.lululemon.com/en-lu/home.


#powerbi


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page