top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Усогласување на цените на Dynamics NAV Subscription со Dynamics 365 Business Central

Почнувајќиод 01.10.2019 цените на Dynamics NAV Subscription се прилагодувааат и се исти со цените за Business Central.

пишува:

Angel Face

Автор

08.12.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Усогласување на цените на Dynamics NAV Subscription со Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 08.12.2019. Како резултат објавената информација од 11ти декември 2018, почнувајќи од 01.10.2019 цените за месечна претплата на Dynamics NAV (2018 и претходните верзии) се прилагодуваат и се исти со корисничките цени за Microsoft Dynamics 365 Business Central.


Усогласување на цените на Dynamics NAV 2018 Subscription со Dynamics 365 Business Central
Усогласување на цените на Dynamics NAV 2018 Subscription со Dynamics 365 Business Central


Постоечките корисници може да продолжат да користат Dynamics NAV 2018 но цените ќе бидат базирани на Microsoft Dynamics 365 Business Central.Верзии на Dynamics 365 Business Central
Верзии на Dynamics 365 Business Central

Повеќе:
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page