top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

MSD365BC.png

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

MSD365BC.png

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

|

|

|

UFA ги модернизира виталните решенија за малопродажба и поттикнување со D365 Finance Insights

Обединетите фармери од Алберта Кооператива Лимитед (УФА) е истакната земјоделска задруга која обезбедува различни услуги и производи.

пишува:

Angel Face

логин системи

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

UFA ги модернизира виталните решенија за малопродажба и поттикнување со D365 Finance Insights

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

MakasIT.gif

Обединетите фармери од Алберта Кооператива Лимитед (УФА) е истакната земјоделска задруга која обезбедува различни услуги и производи на своите клиенти.


UFA наиде на препрека кога нејзината SAP инфраструктура во просториите почна да ја забавува продуктивноста и да создава грешки, па тие му пријдоа на Microsoft за помош. UFA го мигрираше својот SAP на Microsoft Azure за нешто повеќе од еден месец, елиминирајќи ги проблемите со перформансите, намалувајќи го времето за имплементација на софтверот и добивајќи приспособливост.


Видео: UFA ги модернизира виталните решенија за малопродажба и поттикнување со D365 Finance Insights


Миграцијата во Azure ќе треба да биде брза за УФА да ги исполни своите внатрешни рокови. За да се задржи на својата временска рамка, UFA се здружи со експертите за миграција на облак во Qnovate, член на Партнерската мрежа на Microsoft. Qnovate и помогна на UFA да ги мигрира сите свои оптоварувања на SAP на Azure, уверувајќи дека нема непредвидени проблеми во текот на процесот. Целиот процес на миграција, кој вклучуваше планирање и идентификување на соодветниот прозорец за движење во живо, траеше шест недели, а вистинското ширење се одвиваше во текот на еден викенд.#SAP #MSDyn365

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Миграција на претходните податоци (3-4 седмици)

Dyn365 BC – Советување и проценки (1 ден)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page