top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

функционалности

блог

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Како што се развива бизнисот и станува се' посложен, а купувачите очекуваат побрза и подобра услуга, алатките кои дотогаш ви помагале во бизнисот, може да станат пречка. Кај растечките бизниси, да се одлучат за ремонт на сметководствениот софтвер или деловните системи, може да биде застрашувачка задача.


Деловниот софтвер ве изложува на ризик - кои се шесте знаци на препознавање
Деловниот софтвер ве изложува на ризик - кои се шесте знаци на препознавање

Но кој е вистинскиот трошок за одржување на систем кој не ги задоволува повеќе потребите на бизнисот? Неменувањето на технологијата може да биде скапа работа и се одразува на помала продажба, незадоволство кај купувачите или ризици од казни заради непочитување на регулативата.


Ако препознавате било кој од овие предупредувачки знаци, време ви е за промена:

 1. Премногу се губи време во ракување со повеќе системи кои не можат да „зборат“ еден со друг.

 2. Рачните процеси се подложни на грешки и не може да се носите со зголемените потреби иако сте го зголемиле бројот на вработени.

 3. Создавањето и конфигурирањето на извештаите е премноги комплицирано и често не ги дава информациите кои се потребни

 4. Нецелосната и неточна информација создава незадоволство кај купувачите и изгубена продажба

 5. Зголемената потреба од усогласеност на законите како и грижите за безбедноста ве будат навечер

 6. Продуктивноста се намалува со трошење драгоцено време во преоѓање од една во друга апликација и во неповрзаноста на повеќето системи во употреба.


Ако знаците се јасни, што да се прави?


Не постои подобро време од постоечкото за да се замени софтверскиот систем со нов. Работењето во „облак“ отвара нови булевари за компаниите од било која големина за да ги прошират своите способности, да создадат подобра ефикасност и мобилност и да се подговат за постојаните промени во деловните услови. И сето тоа по прифатливи цени за секаков буџет.


Имајќи многу понудувачи на софтверски решенија, како да се избере вистинското решение што ќе одговара на потребите од бизнисот.


Карактеристиките на модерна технолошка платформа каква што е Microsoft Dynamics 365 Business Central вклучува:

 • Сеопфатна интеграција

 • Го поврзува целиот бизнис

 • Ги автоматизира и обезбедува деловнит процеси

 • Обезбедува поглед на бизнисот од почеток до крај

 • Доверлив технолошки провајдер како Microsoft

 • Овозможува мобилност

 • Брзо уште од почетокот

Адаптирано од изворни документи на Microsoft


#msd365bc #msdynnav #сметководство #софтвер

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page