top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

COVID-19

Mazik Global иновира додека се движи во најдобрите практики за усогласеност со здравствената заштита

Дознајте како Mazik Global ги користеше Dynamics 365 и PowerApps за развој на апликации за COVID-19 во ова видео.

пишува:

Angel Face

логин системи

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Mazik Global иновира додека се движи во најдобрите практики за усогласеност со здравствената заштита

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

MazikCare е облак платформа за здравствена заштита базирана на Microsoft Dynamics и Power Platform која обезбедува флексибилен, модуларен пристап за управување со здравствениот бизнис. Mazik Global континуирано иновира со решенија како ова со користење на платформите на Microsoft.


Дознајте како Mazik Global ги користеше Dynamics 365 и PowerApps за развој на апликации за COVID-19 во ова видео.


Видео: Mazik Global иновира додека се движи во најдобрите практики за усогласеност со здравствената заштитаComments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC Суштински корисник

Dyn365 BC – Советување и проценки (1 ден)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page