top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Оддел за здравство и човечки услуги: Дигитална трансформација во Викторија, Австралија

Подобрувањето на оперативната ефикасност е сржта на овозможувањето подобри резултати за пациентите.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Оддел за здравство и човечки услуги: Дигитална трансформација во Викторија, Австралија

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Подобрувањето на оперативната ефикасност е сржта на овозможувањето подобри резултати за пациентите.


Со ослободување на вработените од рачни интензивни задачи и застарена наследна технологија, организациите можат да се фокусираат на оптимизирање на нивните процеси и подобрување на искуствата на пациентите. За Одделот за здравство и човечки услуги (DHHS) во Викторија, Австралија, дел од овој процес значеше елиминирање на зависноста на агенцијата од хартија и подобрување на способноста на нејзините вработени да соработуваат и споделуваат критични информации.


Погледнете го ова видео за да дознаете како дигитализацијата заснована на технологијата на Microsoft му овозможи на DHHS да биде поефикасна, елиминирајќи повеќе од 80.000 хартиени факсови годишно и овозможувајќи беспрекорна соработка што го поттикнува донесувањето одлуки водени од податоци.


Видео: DHHS: Оддел за дигитална трансформација


Дигиталните инвестиции се од клучно значење за давателите на здравствени услуги да ги поттикнат подобрите искуства на пациентите преку зголемување на ефикасноста и модернизирање на застарените процеси.0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page