top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

блог

технологија microsoft

видео

MSDyn365

COVID-19

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Lallemand на крајот го избра Microsoft верувајќи дека нуди супериорно партнерство заедно со неговите водечки решенија во индустријата.

пишува:

Angel Face

логин системи

30.05.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Србија е десета земја во која Логин Системи инсталира или опслужува Business Central во приватниот сектор

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

MakasIT.gif

Процесот на ферментација во основа е за промена. Микроорганизмите ги разградуваат јаглехидратите, произведувајќи широк спектар на метаболити, како што се ензими или етанол, кои се клучни во производството на леб, вино, јогурт, фармацевтски производи и биогорива. Семејна сопственост од своето основање, Lallemand со седиште во Монтреал го искористи овој незабележлив процес за да стане глобален лидер во производството на квасец и бактерии со 11 деловни единици кои опфаќаат 5 континенти.


За микроорганизмите има голема побарувачка. Нивната проширена примена во исхраната, фармацевтските производи и биогоривата го забрза растот на Лалеманд. Исто така, откри и ограничувања во неговата технологија во просториите. Иако одржувањето на овие наследни решенија стана незгодно и скапо, пандемијата дополнително ги затегна системите кои не се дизајнирани да работат во светот на работа од дома.Видео: Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365


Имајќи уникатна позиција за раст, пандемијата го принуди Лалеманд да дејствува. Со поставувањето на Marco Petruccelli како нивен потпретседател, CIO и CTO, компанијата беше подготвена да ја започне својата транзиција кон облак технологиите.


Возбудливо е. Знаеме дека Microsoft ќе продолжи да ги унапредува производите со секое ажурирање, што само ќе ја подобри нашата способност да им служиме на клиентите, да градиме односи и да соработуваме, истовремено дозволувајќи му на бизнисот да се прилагоди на предизвиците на пазарот. - Christian Palka: Корпоративен директор Lallemand

Разгледувајќи ги потенцијалните провајдери на облак-услуги, Лалеманд на крајот го избра Мајкрософт верувајќи дека нуди супериорно партнерство заедно со неговите водечки решенија во индустријата. Дополнително овластен од широкиот партнерски екосистем на Мајкрософт, Лалеманд идентификуваше партнер со експертиза неопходна за брзо следење на нивната трансформација.Comentarios


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page