top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

информација

press release

Лиценците за Dynamics NAV за нови корисници историски: Добредојде Dynamics 365 Business Central

Скопје, 12.04.2019. Microsoft ја информира јавноста дека од први април оваа година (01.04.2019) новите корисници ќе имаат на располагање...

пишува:

Angel Face

Автор

12.04.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Лиценците за Dynamics NAV за нови корисници историски: Добредојде Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 12.04.2019. Microsoft ја информира јавноста дека од први април оваа година (01.04.2019) новите корисници ќе имаат на располагање само набавка на лиценци од Microsoft Dynamics 365 Business Central. Лиценците за Dynamics NAV за нови корисници се недостапни и постануваат историски.Премин од Dynamics NAV кон Dynamics 365 Business Central
Премин од Dynamics NAV кон Dynamics 365 Business Central


Постојните корисници на Microsoft Dynamics NAV може да продолжат да набавуваат Dynamics NAV лиценци за корисници и објекти согласно моделот на лиценцирање што го избрале претходно: трајно лиценцирање или месечна претплата.


Логин Системи започна со мигрирање на страниците на веб сајтот од Dynamics NAV кон Dynamics 365 Business Central. „Постоечките корисници на Dynamics NAV ќе ја имаат поддршката како и до сега“, вели Венко Глигоров, проектен менаџер и управител во Логин Системи. „Сепак, нашите развојни насоки во наредниот период ќе бидат кон Business Central и неговото прилагодување за употреба во Македонија и регионот.“Корисни линкови:


Microsoft Dynamics 365 Business Central

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page