top of page

Консултантски услуги

Најефикасен начин да се воведе софтверско решение за сметководство и деловно работење на твојата компанија

Услуги за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central

Закажи консултација за твојот деловен систем

Во своето 20+ годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.
 
Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
Потсетување: Порано Dynamics NAV се викаше Navision, а најновиот назив е Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Колку чинат лиценците за користење на Microsoft Dynamics 365 Business Central?

bottom of page