top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

референци

MSDyn365

технологија microsoft

Copper State Bolt & Nut Co. поставува основа за лесен и беспрекорен раст со Microsoft Dynamics 365

Откријте ги придобивките од миграцијата од апликациите Microsoft Dynamics 365 што биле сместени на нивните сервери, а сега се во клауд.

пишува:

Angel Face

Автор

20.07.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Copper State Bolt & Nut Co. поставува основа за лесен и беспрекорен раст со Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Copper State Bolt and Nut Co. продава над 125.000 прицврстувачи, завртки и навртки секој месец. Откријте ги придобивките од миграцијата од апликациите Microsoft Dynamics 365 што биле сместени на нивните сервери, а сега се ставени во клауд.


Video: Copper State Bolt & Nut Co. lays a foundation for simple, seamless growth with Microsoft Dynamics 36Со преминот на апликациите во клауд (облак), Copper State Bolt and Nut Co. можат да бидат во чекор со комплексноста и брзиот раст на нивните податоци. Дознајте како мигрирањето им помогна да го водат својот бизнис поефикасно денес и како може да им помогне да продолжат да растат во иднина.


#Azure
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page