top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

MSD365BC.png

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

MSD365BC.png

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

видео

референци

технологија microsoft

Carlsberg Group успешно го мигрира SAP кон Microsoft Azure

Откријте како групацијата Карлсберг успешно го мигрираше SAP во Microsoft Azure.

пишува:

Angel Face

логин системи

16.07.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Carlsberg Group успешно го мигрира SAP кон Microsoft Azure

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

MakasIT.gif

Откријте како групацијата Карлсберг успешно го мигрираше SAP во Microsoft Azure. Мигрирањето на нивната околина кон облакот им помогна да ги подобрат деловните перформанси и да изведат дигитална трансформација преку рационализирање на нивната ИТ инфраструктура.


Video: Carlsberg Group successfully migrates SAP to Microsoft AzureПоедноставете ги вашите ИТ услуги со миграција кон облакот на #Microsoft. Откријте како групацијата #Карлсберг успешно мигрираше во #Azure за да добие скалабилен, ефикасен и безбеден ИТ за дигитално решение во освојување на пазарот.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Советување и проценки (1 ден)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page