top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Maersk безбедно транспортира стоки низ целиот свет со Azure и IoT

Користејќи Azure и IoT, Maersk користи далечинско управување со контејнери за следење и следење на 380.000 ладилни контејнери низ планетата.

пишува:

Angel Face

Автор

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Maersk безбедно транспортира стоки низ целиот свет со Azure и IoT

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Користејќи Azure и IoT, Maersk користи далечинско управување со контејнери за следење и следење на 380.000 ладилни контејнери низ планетата. Со искористување на облакот, тие се способни да изградат нови решенија и да се движат многу побрзо со податоците доставени до клиентите.


Ова осигурува дека клиентите секогаш знаат каде се нивните пратки и стоките пристигнуваат во совршена форма.


Видео: Maersk безбедно транспортира стоки низ целиот свет со Azure и IoT


Со ефективен синџир на снабдување, можете да ја максимизирате продажбата додека спречувате расипување на стоката.LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page