top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Добавувач на логистика низ целиот свет ги поврзува точките, ја зголемува рентабилноста со Dyn365

Како една глобална компанија ги поврзува своите продавачи со клиентите на ефикасен, но личен начин?

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Добавувач на логистика низ целиот свет ги поврзува точките, ја зголемува рентабилноста со Dyn365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Како една глобална компанија ги поврзува своите продавачи со клиентите на ефикасен, но личен начин?


Broekman Logistics со седиште во Ротердам одлучи да ја додаде апликацијата Microsoft Dynamics 365 Marketing во постоечката апликација Dynamics 365 Sales на компанијата за да го направи уште полесно и поефикасно наоѓањето и развојот на висококвалитетни потенцијални клиенти и негувањето на односите со клиентите.


Како резултат на тоа, Broekman Logistics не само што ја зголеми продажбата, туку и стекна вредни сознанија кои ги користи за да го заостри управувањето со продажбата. Вистинскиот мотор зад глобалната логистика? Се работи за непречена соработка помеѓу продажбата и маркетингот.


Дознајте како #BroekmanLogistics го користеше @Microsoft #Dynamics365 за да ги обедини своите тимови, да ја зголеми продажбата и да стекне вредни сознанија:


Видео: Добавувачот на логистика низ целиот свет ги поврзува точките, ја зголемува рентабилноста со Dynamics 365 Marketing


Овозможете им на вашите тимови за продажба и маркетинг да работат во една средина. Контактирајте со Login Systems да дознаете повеќе.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page