top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

Dynamics NAV и користење на интелигентен :облак: Azure преку Intelligent Edge

Скопје, 09.09.2018. На последната конференција на Microsoft ова лето во Лас Вегас е објавено дека за постоечките корисници на Dynamics...

пишува:

Angel Face

Автор

09.09.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Dynamics NAV и користење на интелигентен :облак: Azure преку Intelligent Edge

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Скопје, 09.09.2018. На последната конференција на Microsoft ова лето во Лас Вегас е објавено дека за постоечките корисници на Dynamics NAV ќе се овозможи пристап до интелигентните Intelligent cloud/Azure преку услугата Intelligent Edge. До крајот на годината корисниците на Dynamics NAV и на Dynamics 365 Business Central On-premises ќе може да ги користат услугите на интелигентниот облак преку Dynamics 365 Business Central (прикажано на сликата подолу).Пристапување на Dynamics NAV и Business Central до услугите на "облакот" преку услугата Intelligent Edge.
Пристапување на Dynamics NAV и Business Central до услугите на "облакот" преку услугата Intelligent Edge.

Со воведувањето на услугата Intelligent Edge за Dynamics NAV и за другите апликации од семејството Dynamics кои користат сопствени сервери ќе може да се искусат способностите на "облакот" на Microsoft заедно со сите решенија што го користат интелигентниот облак. На тој начин ќе може да се користат апликациите Microsoft Flow, PowerApps, машинското учење и другите решенија преку заедничка податочна услуга.


Главната цел на оваа новина е да се вклучат во облакот и оние корисници кои моментално не се спремни, немаат можност или немаат во план да преминат целосно на "облакот" на Microsoft. Ова ќе значи и лесна миграција во иднина, тогаш кога компаниите ќе бидат спремни да преминат на облакот на Microsoft.


Со ова се потврдува намерата на Microsoft да биде "облак прво" бизнис и да ги овозможува способностите на облакот за секој поединец и секоја организација.
 

Основана во 1991 година, Логин Системи е овластен провајдер на деловни софтверски решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. 

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page