top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

технологија microsoft

Правно-адвокатска компанија работи подобро со сервер на Azure

... придобивките од работењето на серверите Windows поставени во облакот Azure и користењето на админ. центарот на Windows за менаџмент.

пишува:

Angel Face

Автор

29.05.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Правно-адвокатска компанија работи подобро со сервер на Azure

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Зошто да се користи Windows Server на Azure?


Ellen Kirby, senior менаџер од одделот за технички операции и сениор-компаниски архитект во Bradley Arant Boult Cummings LLP, зборува за придобивките од работењето на серверите Windows поставени во облакот Azure и користењето на административниот центар на Windows за подобар менаџмент и автоматизација.


Video: Law firm runs better with server on AzureМајкрософт ги овозможува сите потребни алатки на едно место кога се користат серверите Windows Server и SQL Server на @MicrosoftAzure. Со тоа се елиминар потребата од ангажман на сложени трети страни. Дознајте како оваа адвокатска фирма го избра Azure заради пристапноста и најдобрите перформанси.Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.