top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

AEP Energy ги осветлува персонализираните искуства со Dynamics 365 Customer Insights

AEP Energy сакаше да генерира корисни сознанија за подобро да им служи на своите клиенти од повеќедецениските податоци распространети...

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

AEP Energy ги осветлува персонализираните искуства со Dynamics 365 Customer Insights

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

AEP Energy сакаше да генерира корисни сознанија за подобро да им служи на своите клиенти од повеќедецениските податоци распространети низ повеќе системи.


Microsoft беше во можност да им помогне да мигрираат податоци од повеќе од 460.000 станбени, мали бизниси, комерцијални и индустриски клиенти. во платформата Dynamics 365, што ги прави поконкурентни против поголемите добавувачи со помал фокус на клиентите.


Видео: AEP Energy ги осветлува персонализираните искуства со Dynamics 365 Customer Insights


За AEP Energy


Од 1906 година, American Electric Power застана во првите редови на енергетската индустрија. Нејзината подружница AEP Energy обезбедува енергетски решенија кои ги напојуваат домовите и бизнисите на конкурентни пазари низ повеќе држави во Соединетите држави.


AEP Energy има повеќе од 460.000 клиенти кои опфаќаат станбени, мали бизниси до комерцијални и индустриски. И покрај енергетскиот пејзаж кој брзо се менува, AEP Energy се зголеми со развивање иновативни решенија кои ги разубавуваат заедниците. Додека иновативноста на производите е основа за идниот раст, AEP Energy сфаќа дека ќе биде потребно уште повеќе за да го поттикне растот во иднина.


За да биде во чекор со растечките очекувања на клиентите, AEP Energy го избра Microsoft Dynamics 365 Customer Insights, решение за платформа за податоци за клиентите, како камен-темелник на трансформацијата на искуството на клиентите.


Кога #AEPEenergy требаше да стигне до клиентите за да останат конкурентни, тие користеа #Dynamics365 Customer Insights за да ги организираат нивните податоци и да испорачаат повеќе лични услуги. Погледнете како во ова видео и контактирајте со Логин Системи за да дознаете повеќе.LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page