top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

ComAp: Дигитална трансформација на продажбата

За чешката компанија ComAp, напорот да биде секогаш тука за своите клиенти стана една од суштинските вредности на компанијата.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

ComAp: Дигитална трансформација на продажбата

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Чешката компанија ComAp прави контролни единици за дизел, гас, двојно гориво и други видови генератори на енергија за клиенти од целиот свет. Неговите уреди може да се најдат во болници, банки и центри за податоци.


Од своето основање во 1991 година, ComAp стави акцент на подготвеноста во обезбедувањето услуги на своите клиенти. Напорот да биде секогаш тука за своите клиенти стана една од суштинските вредности на компанијата.


За ComAp, дигитализацијата на продажбата со Microsoft овозможи глобална консолидација и конзистентност низ нивните канцеларии.


Видео: ComAp, Дигитална трансформација на продажбата


За чешката компанија #ComAp, напорот да биде секогаш тука за своите клиенти стана една од суштинските вредности на компанијата. Дознајте како дигитализацијата на продажбата овозможи глобална консолидација и конзистентност низ нивните канцеларии со ова кратко видео.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page