Имаш прашање?
arrow&v
728x90_Banners dyn365bc.jpg
PayPalConsultation-High-Quality.jpg
Office long EN.png

Ако не си член на сајтот, регистрирај се тука

Прокредит банка

реклама

Проагенс

реклама

Следи објави во движење ...

... стави го бројот погоре или кликни тука

Најчитано ...

Венко Глигоров, модератор

Најново од Dynamics 365 Business Central

Како-да: Праќање на исплатни листови за плата по електронска пошта во кризни моменти (видео)
Како-да: Пресметка на амортизација на основни средства
Ролјата за човечки ресурси вклучува команди за пресметка на плати
За кого е наменет Microsoft Dynamics NAV?
Видео: Внесување на девизни курсеви од Народната банка во Dynamics NAV / 365 Business Central
  • Join Now
    Приклучи ни се 

    Креирај профил во бизнис заедницата за да имаш поголема слобода во активностите

  • Team Building
    Листа на членови

    Прегледај ја листата од листата на бизнис заедницата и види кој бил активен со постови и коментари