Услуги со закажување

30 мин online консултација

Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

30 мин online консултација за PayPal

Подесување на бизнис сметка и прием на пари со PayPal во Македонија

15 мин консултација

Бесплатен елефонски разговор и размена на искуства за деловни решенија

1 час онлајн консултација

Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan