top of page

30 мин online консултација

Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

Ќе ти помогнеме да избереш оптимално и интегрирано деловно решение за твоите бизнис активности.

Дали може да се префрлат претходните податоци? Колку трае постапката? Сите клучни дилеми околу одлуката за премин на нов ERP систем ќе ги разгледаме заедно.

Со завршувањето на оваа консултативна средба ќе добиеш одговор дали Microsoft Dynamics 365 Business Central е вистинското решение за твојот бизнис.

Повеќе информации за Business Central има на линкот https://www.loginsystems.biz/bc

Информација

Времетраење:

Износ по сесија:

1 час

€36.00

Термини

day

00 : 00 am

day

00 : 00 am

day

00 : 00 am

Услуги што може повеќе да ти одговараат

bottom of page