Accounting Documents
890
Синтетска сметка

Покривање на загубата од претходни години

На сметката 890 - Покривање на загубата од претходни години, се евидентира распоредениот износ за оваа намена.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan