Accounting Documents
775
Синтетска сметка

Приходи врз основа на позитивни курсни разлики од работењето со неповрзани друштва

На сметката 775 - Позитивни курсни разлики од работењето со неповрзани друштва, се евидентираат позитивните курсни разлики за денарската противвредност на монетарните ставки искажани во странски валути.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan