Accounting Documents
742
Синтетска сметка

Приходи од продажба на добра (производи, стоки) и услуги во странство

На сметката 742 - Приходи од продажба на добра (производи, стоки) и услуги во странство, се евидентираат остварените приходи според називот на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan