Accounting Documents
674
Синтетска сметка

Останати нетековни средства кои се чуваат за продажба

На сметката 674 - Останати нетековни средства кои се чуваат за продажба, се евидентираат останатите нетековни средства кои се набавени заради продажба, односно користени нетековни средства за кои е донесена одлука за продажба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan