Accounting Documents
474
Синтетска сметка

Расходи врз основа на камати од работењето со неповрзани друштва

На сметката 474 - Расходи врз основа на камати од работењето со неповрзани друштва, се евидентираат расходите за камати врз разни основи.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan