Accounting Documents
430
Синтетска сметка

Трошоци за амортизација (за производство)

На сметката 430 - Трошоци за амортизација (за производство), се евидентираат трошоците за амортизацијата кои се однесуваат на производството.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan