Accounting Documents
30
Група

ПРЕСМЕТКА НА НАБАВКАТА НА ЗАЛИХИ

На сметките од групата 30 - Пресметка на набавката на залихи, се евидентира куповната (фактурна) вредност и трошоците на набавката што се засметуваат во набавната вредност на суровините, материјалите, резервните делови и ситниот инвентар, амбалажата и автогумите. Користењето на сметките на оваа група не е задолжително.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan