top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

Форум-заедницата е збогатена со повеќе содржини и услуги

Скопје, 14.08.2018. Логин Системи ги информира посетителите на сајтот и заедницата на форумот дека форумот на Логин Системи е збогатен со...

пишува:

Angel Face

Автор

14.08.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Форум-заедницата е збогатена со повеќе содржини и услуги

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 14.08.2018. Логин Системи ги информира посетителите на сајтот и заедницата на форумот дека форумот на Логин Системи е збогатен со повеќе содржини и услуги. 


Профил. Членовите на форум-заедницата може да ги ажурираат своите профили со со слика и со куса информација. Членовите имаат можност да ги следат активностите на одредени членови (анг. follow), а и самите членови да бидат следени. Профилот е конфигурабилен и може да се подеси какви известувања (нотификации) ќе се добиваат.


На наредната слика е прикажан профилот на модераторот на форум-заедницата, Венко Глигоров.Преку профилот на некој член може да се излистаат сите постови на форумот од соодветниот член.


Важно е да се напомене дека само членовите на заедницата може да лајкуваат, коментираат, креираат постови, ... Листата на форум-заедницата е отворена и може да се прегледа на линкот https://www.loginsystems.biz/members


Чет сервис. Во рамките на сајтот, поставивме чет услуга која може да се користи за комуникација со овластени лица од Логин Системи како и за четување меѓу членовите на форумот - тоа би било некаков вид на Messenger.Чет со членови на форумот на Логин Системи
Чет со членови на форумот на Логин Системи


Нови содржини. Неодамна Логин Системи покрена иницијатива #МојатаРабота со која познати и помалку познати лица од бизнисот ќе ја кажуваат својата приказна и ќе споделат со заедницата свои бизнис совети. Со тоа форумот станува побогат и покорисен за поширок круг на професионалци, менаџери и претприемачи.

Како се станува дел од форум заедницата? При посета на страната https://www.loginsystems.biz/account/newmember. се појавува форма за внесување на новиот член. 
„Нашата цел е форум-заедницата да биде жива и да споделува знаења и искуства меѓу себе. Преку дискусија и аргументирано комуницирање да овозможиме раст на бизнисите и сопствен професионален напредок.“ вели Венко Глигоров, модератор на форум-заедницата на Логин Системи. 


 

Основана во 1991 година, Логин Системи е овластен провајдер на деловни софтверски решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. 


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.