top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

технологија microsoft

Миграцијата на фирмата Ullman Seats кон Microsoft Dynamics 365 Business Central

Дознајте како фирмата Ullman Seats го трансформира нивниот бизнис со мигрирање кон Microsoft Dynamics 365 Business Central и облакот.

пишува:

Angel Face

логин системи

02.08.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Миграцијата на фирмата Ullman Seats кон Microsoft Dynamics 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Дознајте како фирмата Ullman Seats Dynamics, светскиот лидер во заштитни седишта за чамци и глисери, го трансформира нивниот бизнис со мигрирање кон Microsoft Dynamics 365 Business Central и облак.


Видео: Миграцијата на фирмата Ullman Seats кон Microsoft Dynamics 365 Business Central


#msdyn365bc

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC Суштински корисник

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page