top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

информација

Три нови бизнис совети за личен развој, мотивиран тим и професионалност

Скопје, 25.08.2018. Во рамките на иницијативата #МојатаРабота Логин Системи објавува три нови бизнис приказни заедно со нивните бизнис...

пишува:

Angel Face

Автор

25.08.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Три нови бизнис совети за личен развој, мотивиран тим и професионалност

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gifСкопје, 25.08.2018. Во рамките на иницијативата #МојатаРабота Логин Системи објавува три нови бизнис приказни заедно со нивните бизнис совети од претприемачи, менаџери и професионалци од Македонија.


Редоследот на бизнис советите се излистани подолу според времето на пристигнување.

 

Д-р Лазар Ѓуров

основач и претседател


Лазар пишува за комуникациски вештини и трансформација на конфликти, емоционална интелигенција и менаџмент на време.


... Бидете УСПЕШНИ но не заборавајте дека треба и да сте СРЕЌНИ!


 

Лукреција Маљковиќ Атанасовска


Мислев дека во животот ќе се занимавам само со превод и толкување, бидејќи завршив англиски и италијански јазик, ама судбината ме однесе и во други води.


Сакај ја професијата и не престанувај да учиш ... посетувајте ги сите саеми, конференции, дообуки што се во вашата сфера ... Светот постојано оди напред ... 


Наташа Кирјазовска и Билјана Кирјазова Бахарудин


Сакавме да започнеме нешто различно и авентично, нешто што го нема на нашите простори. Инспирацијата ни дојде од Индонезиската култура и традиција, и од нејзиниот однос кон убавината на телото и духот.

... користете светски трансфер на знаење за издвојување од конкуренцијата ... и поставување на повисоко нива на услуги.


 


Сподели ја твојата бизнис приказна со нас


За иницијативата #МојатаРабота


Бруто-домашниот производ (БДП или анг. GDP) го создаваат луѓето во реалниот бизнис сектор. Тие се јунаците на Македонија.


Целта со иницијативата ни е познати и помалку познати лица да ја претстават накусо својата работа и да споделат бизнис совети во неколку реченици. Напишаните бизнис приказни Логин Системи ќе ги става на форумот од веб сајтот на Логин Системи како референци. Целта е да се сврти вниманието кон економијата, работата и деловните вредности.


 

Основана во 1991 година, Логин Системи е овластен провајдер на деловни софтверски решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. 0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page