top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

референци

MSDyn365

Швајцарската Армија на спасот користи CRM за своите поддржувачи

Апликацијата за лојалност создадена со Power Apps и Dynamics 365 и помага на непрофитната организација да ги разбере и да им служи на клиент

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Швајцарската Армија на спасот користи CRM за своите поддржувачи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Кога на Армијата на спасот на Швајцарија и требаше начин за подобро разбирање и поврзување со донаторите и покровители, тие работеа со партнер на Microsoft за да создадат апликација за програма за лојалност со Microsoft Power Apps.


Организацијата користи Dynamics 365 за да собере сознанија од нивните податоци за да информира каде да отвораат нови продавници, како подобро да управуваат со продавници за втора употреба и да ги зајакнат односите со патроните.


„Без податоци, би биле слепи кога донесуваме одлуки за тоа каде да отвориме нови продавници. Ова решение дава нов увид за нашата база на клиенти и ни помага да стигнеме до нив“. - Mathias Haller: CIO и шеф на ИТ, Армијата на спасот Швајцарија

Неодамнешниот ден, Мајкл Стерн работеше во продавница за ситни производи на Армијата на спасот во Швајцарија, кога му пријде клиент. Купувачот му се заблагодари на Стерн - и на целата организација. Да, клиентот беше благодарен што можеше да купи половни стоки. Но, тој исто така сподели дека неговиот брат поминал низ програма за рехабилитација од дрога финансирана од Армијата на спасот, која го променила текот на неговиот живот.


„Во Армијата на спасот во Швајцарија, луѓето се нашиот фокус“, вели Стерн, менаџер на маркетинг кампања за CRM и шеф на службата за корисници на програмата за лојалност, кој периодично работи во продавниците за штедливи производи за подобро да ги разбере клиентите. „Правиме се што е можно за да покажеме дека човечкиот живот вреди нешто“.


Продавниците на Армијата на спасот ги поттикнуваат луѓето со бариери за вработување, а приходите од продавниците помагаат да се задоволат основните човечки потреби и услугите на заедницата.

The Salvation Army Switzerland deepens relationships with supporters through a CRM-based loyalty program
Армијата на спасот Швајцарија ги продлабочува односите со поддржувачите преку програма за лојалност базирана на CRM


Нестрпливото усвојување на програмата за лојалност ги надмина непрофитните очекувања. По само една година, повеќе од 65.000 луѓе се пријавиле, што е далеку над целта од 40.000 за четири години.


Продолжете со читање на врската Microsoft Story The Salvation Army Switzerland deepens relationships with supporters through a CRM-based loyalty program.

0 comments

Commenti


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.