top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Grant Thornton побрзо ги затвора новите можности со Dynamics 365 Sales Insights и AI

Дознајте како глобална сметководствена и консултантска фирма Грант Тортон ги користи Dyn365 и Azure за најдобро да им служи на своите клиент

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Grant Thornton побрзо ги затвора новите можности со Dynamics 365 Sales Insights и AI

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

За најдобро да им служи на своите клиенти, Grant Thornton мора да го поврзе своето опширно познавање на економските и индустриските трендови на макро ниво со деловните потреби, мотивации и предизвици на микро-ниво со кои се соочуваат индивидуалните директори во рамките на неговата база на клиенти.


Глобалната сметководствена и консултантска фирма го прави ова со користење на Microsoft Dynamics 365 Sales, Microsoft Azure и LinkedIn Sales Navigator за да го „поврзе макрото со микро“ и да ги достави тие информации брзо и прецизно до географски распределените членови на тимот.


Тие исто така користат Dynamics 365 Sales Insights за да го разберат здравјето на односите со клиентите и каде може да се најдат нови можности, да преземат активности врз основа на тие сознанија, побрзо да ги затворат новите можности и да добијат повеќе зделки.

Видео: Grant Thornton ги затвора новите можности побрзо со Dynamics 365 Sales Insights и AI


Затворете ги новите можности побрзо кога користите решенија на @Microsoft. Дознајте како глобалната сметководствена и консултантска фирма Grant Thornton ги користи #Dynamics365, #Azure и #SalesNavigator за најдобро да им служи на своите клиенти ширум светот.


Контактирајте со Login Systems за повеќе.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page