top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Starbucks и Microsoft: Испорачаа интелигентен синџир на снабдување

During daily busy hours and the holiday rush, it can be difficult to keep up. Microsoft can enable intelligent retail experiences ...

пишува:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Starbucks и Microsoft: Испорачаа интелигентен синџир на снабдување

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Microsoft им дава овластување на трговците на мало од сите категории и големини повторно да го замислат начинот на кој ги обединуваат сите аспекти на нивниот бизнис, од фабриката до продавницата, овозможувајќи интелигентни искуства за малопродажба што ги сакаат клиентите.


Во ова видео, научете како Microsoft им помага на трговците на мало да ги предвидат и надминат очекувањата на клиентите, да избегнат одложувања во производството и да го одржуваат бизнисот без прекини.

Видео: Испорачај интелигентен синџир на снабдување со Microsoft


За време на секојдневните зафатени часови и празничната брзање, може да биде тешко да се задржите. #Microsoft може да овозможи интелигентни искуства во малопродажбата кои ви помагаат да ги надминете очекувањата на клиентите и да го одржувате бизнисот без прекини.


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page