top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Приказна за клиентите: Сумарнo за кафе Клифтон

Од самиот почеток, лидерите на Clifton Coffee Roasters (CCR) знаеја дека сакаат да го надминат само печењето кафе.

пишува:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Приказна за клиентите: Сумарнo за кафе Клифтон

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Од самиот почеток, лидерите на Clifton Coffee Roasters (CCR) знаеја дека сакаат да го надминат само печењето кафе. Тие сакаа да ги поттикнат другите компании за кафе да успеат.


Сега тие обезбедуваат техничка поддршка, услуга за испорака и обука за кафулиња низ Обединетото Кралство, покрај тоа што ги обезбедуваат сите производи потребни за водење на компанија за кафе.


Но, не беше секогаш така. Во раните денови на компанијата, тимот имаше тешко време да се собере, со вработени расфрлани низ ОК и без сигурни средства за нивно поврзување. Откако тие го усвоија решението за тимска работа за подобрување на внатрешната комуникација, тимската работа стана лесна и бизнисот започна. Останатото е историја.

Видео: Приказна за клиентите: Сумарнo за кафе Клифтон


Пред да можете да го изградите бизнисот од вашите соништа, треба да направите една работа правилно: внатрешна комуникација. Со новите дигитални алатки достапни во Teamworksolutions од #Microsoft, тимовите можат лесно да разговараат и да се поврзуваат на уреди и локации.


Сакате да земете знаци од играта за тимска работа на CCR? Контактирајте не за помош за да започнете.

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page