top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

COVID-19

технологија microsoft

Одржувајте ефективни состаноци со Microsoft Teams

Дури и ако вие и вашиот тим работите од дома, сепак ви требаат состаноци за да го одржите бизнисот во движење.

пишува:

Angel Face

логин системи

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Одржувајте ефективни состаноци со Microsoft Teams

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Дури и ако вие и вашиот тим работите од дома, сепак ви требаат состаноци за да го одржите бизнисот во движење. Сепак, состаноците - и во лице и виртуелни често може да бидат непродуктивни. Со оглед на тоа што сите состаноци се движат на далечина, поважно е од кога било да ги одржувате ангажирани и продуктивни.


Ова видео е виртуелен час за водење состаноци со Microsoft Teams, предводен од специјалист за обука на Microsoft.


На овој час, ќе научите како да закажувате и управувате со состаноци на Teams од крај до крај. Ќе видите како лесно да пристапите до состаноците и содржината и да процените кои уреди ќе работат најдобро.

Видео: Одржувајте ефективни состаноци со Microsoft Teams


Видеото опфаќа и како да користите Teams пред, за време и по состанокот за да го создадете најдоброто искуство за вашиот оддалечен тим.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page