Актуелни објави

1

|

|

|

Поставена селектирана листа референци на сајтот на Логин Системи

Скопје, 19.04.2019. Од неодамна Логин Системи постави подредена листа на референци на Логин Системи за Microsoft Dynamics NAV / 365 Busin...

19.04.2019

Поставена селектирана листа референци на сајтот на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Allstate transforms the customer experience with Azure AI

Analytics & AI solution video

Starbucks and Microsoft: Deliver intelligent supply chain

Build Agile Business Processes Solution Overview

Customer Story: Clifton Coffee Recap

MakasIT.gif

Скопје, 19.04.2019. Од неодамна Логин Системи постави подредена листа на референци на Логин Системи за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central и други деловни апликации кои се користат или користеле во изминатите 25+ години.

Во своето речиси 30 годишно работење, Логин Системи стекна преку 1000 купувачи на ИКТ опрема и неколку стотини корисници на софтверски решенија и услуги. Во 90тите години и почетокот на милениумот, преку 400 фирми, банки и институции ја користеа апликацијата Инфо-изводи за пристап и преземање на податоци од Заводот за платен промет - посебна верзија за банките Инфо-бан користеа сите банки и тогашната Народна банка на Република Македонија.


Иако Логин Системи имаше свој програм за сметководствено и деловно работење кој го користеа неколку десетина фирми, компанијата одлучи да се посвети на во тоа време Navision, кој потоа се преименува во Microsoft Dynamics NAV, а од април оваа година и официјално брендот се преименува во Microsoft Dynamics 365 Business Central.

За одбележување е и активноста на Логин Системи во консултантските и тренинг услугите поврзани со ERP и Balanced Scorecard. Листата на референци содржи имиња на дел од фирмите и институциите кои користеле и користат производи и услуги до Логин Системи.


Референците може да се погледнат на линкот www.loginsystems.biz/referenci. За попријатна работа на посетителите на сајтот, ставивме можност за филтрирање според земји, индустриски гранки и типови на решенија.Логин Системи е компанија основана во 1991ва година во Скопје, Македонија. Повеќе информации има на www.loginsystems.biz.


#dynamicsnav #msdynnav #msdyn365bc

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan