top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Првите 5 совети од реалниот македонски бизнис

Скопје, 11.08.2018. Во рамките на иницијативата #МојатаРабота Логин Системи ги објавува првите пет бизнис приказни заедно со нивните...

пишува:

Angel Face

Автор

11.08.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Првите 5 совети од реалниот македонски бизнис

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gifСкопје, 11.08.2018. Во рамките на иницијативата #МојатаРабота Логин Системи ги објавува првите пет бизнис приказни заедно со нивните бизнис совети на стопанствениците и менаџерите од Македонија.


„Иако е важно да се истакнуваат нашите граѓани што успеваат во светот, сепак стожерот на Македонија се токму нашите стопанственици и професионалци што живеат и работат во Македонија (или вработуваат луѓе во Македонија). Да ги истакнеме бизнисите и личностите кои извезуваат наши производи и услуги на светските пазари.“ пишува Венко Глигоров, иницијаторот на #МојатаРабота.


Редоследот на бизнис советите се излистани подолу според времето на пристигнување.

 

Александра Марковска,

консалтинг на преку 700 клиенти, преку 70 стандарди, и многу нови предизвици.

Делувај, делата најмногу тежат на временската вага. Јас никогаш не размишљам два пати :)) одма делувам.


 

Коста Петров,

креативна агенција со присуство во над 35 земји во светот вклучувајќи ги САД, Канада, Јужна Кореја, Египет, Иран, Турција и земјите на Средниот Исток.


6 совети:
  1. Дефинирање цели

  2. Репутација

  3. Извини се за грешките

  4. Полова еднаквост

  5. Уживај во бизнисот

  6. Ти си повеќе од компанијата 


Виолета Анѓелковска,

независен бизнис консултант


член на првиот тим на Сојузот на стопански комори и поранешен менаџер на неколку хотели


Во секоја работа градете доверба. Довербата е лицето на душата. Упорноста е носилка, а тимот столб на успехот.


 


Зоран Витанов,

... во моментов во 47 земји, а во иднина насекаде!


Мора да се научите како да се ослободите од минатото, за да продолжите да растете. ... ако не растете, нема да го извадете најдоброто од себе ... Влезете во животот полни со оптимизам и НИКОГАШ не се откажувајте. 


Јохан Елзесер,

За кусо време стана еден од најпознатите ресторани во Скопје


... БИЗНИС кој сакам да го работам... И тоа е дефинитивно бизнис кој е 99% успешен. Тоа што го работиш со љубов и веруваш во истото, ретко се случило да не успее...


 


Сподели ја твојата бизнис приказна


За иницијативата #МојатаРабота


Бруто-домашниот производ (БДП или анг. GDP) го создаваат луѓето во реалниот бизнис сектор. Тие се јунаците на Македонија. Идејата е познати и помалку познати лица да ја претстават накусо својата работа и да споделат бизнис совети во неколку реченици. Напишаните бизнис приказни Логин Системи ќе ги става на форумот од веб сајтот на Логин Системи како референци. Целта е да се сврти вниманието кон економијата, работата и деловните вредности.


 

Основана во 1991 година, Логин Системи е овластен провајдер на деловни софтверски решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. 0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page