top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Партнерства со сметководители

На клиентите на сметководителите и сметководствените бироа им треба подобра технологија за нивниот раст и развој. Логин Системи нуди...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

На клиентите на сметководителите и сметководствените бироа им треба подобра технологија за нивниот раст и развој. Логин Системи нуди партнерства на различни нивои и обем.


Повеќе информации и иницирање на соработка има на линкот тука ...


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page