top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

press release

Одржан вебинарот за пресметка на плати, наредниот настан закажан за 15ти април

Во соработка со сметководствено-консултантското биро Каровска дооел, вчера Логин Системи одржа вебинар за пресметка на плати.

пишува:

Angel Face

Автор

04.05.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Одржан вебинарот за пресметка на плати, наредниот настан закажан за 15ти април

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 01.04.2021. Во соработка со сметководствено-консултантското биро Каровска дооел, вчера Логин Системи одржа вебинар за пресметка на плати.


Вебинарот започна со осврт на законските прописи поврзани со платите, продолжи со теретскиот дел за пресметка на плата “на рака” и заврши со практичниот дел во кој се разгледуваа сценарија и примери на плата со веб калкулатор за плата.


Краткорочни користи за вработените согласно МСС 19
Краткорочни користи за вработените согласно МСС 19

Веб калкулаторот за плата е бесплатна алатка за пресметка на плата. Со оваа алатка може да се прават различни калкулации со вклучување на минат труд (работен стаж), целосен и половичен ангажман во месецот како и да се избираат различни месеци.Исписот на пресметката на плата е прегледен и детален.Пресметка за нето плата од 25800 денари
Пресметка за нето плата од 25800 денари

Веб калкулаторот може да се користи на страницата https://www.loginsystems.biz/presmetaj-plata.


Следниот настан е закажан на 15ти април 2021 со почеток во 17 часот. Повеќе информации и пријавување за вебинарот има на страницата Вебинар: „Пресметка на бруто и нето плати 2021 (Е02) 

Каровска ДООЕЛ од Скопје е лиценцирана компанија за сметководствени, консалтинг и едукативни услуги од областа на финансиите и сметководството, значи сметководство, консалтинг и финансиски едукации. Повеќе информации на https://karovska.mk/.


Логин Системи е софтверски провајдер на сметководствено-деловни системи за средни фирми. Своите решенија ги базира на светски-распространетиот Microsoft Dynamics 365 Business Central (поранешен Microsoft Dynamics NAV или Navision).
0 comments

Opmerkingen


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page