чет., 22 апр. | Онлајн предавање

Вебинар: Пресметка на бруто и нето плати 2021 (Е02)

Основи за пресметување на бруто и нето плати со практични примери и показни вежби со веб калкулатор за 2021 година.

Време и локација

22 апр. 17:00 – 18:15
Онлајн предавање

За настанот

Котизација за учество

Котизацијата е БЕСПЛАТНА со претходна регистрација онлајн. 

Инструктори

Мери Каровска, експерт за сметководство, 

Каровска дооел

Венко Глигоров, консултант за ИТ технологии, 

Логин Системи

Агенда


 • 40 минути
  Вовед и теоретска подготовка за пресметка на плати

 • 20 минути
  Практични примери со бесплатниот калкулатор за плата
1 more item available
Билети
Price
Quantity
Total
 • Вебинар за пресметка на плати
  MKD 0
  MKD 0
  0
  MKD 0
TotalMKD 0

Сподели го настанот

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan