top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

press release

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година

Логин Системи објавува дека го дополни бесплатниот веб калкулатор за плата со параметри и коефициенти за 2021 година.

пишува:

Angel Face

логин системи

04.02.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 04.02.2021. Логин Системи објавува дека го дополни бесплатниот веб калкулатор за плата со параметри и коефициенти за 2021 година.


ЛС Веб Плата, апликацијата на Логин Системи за бесплатна пресметка на плата, може да се пресметува од бруто плата во нето плата и обратно, да се става години од работен стаж (минат труд) и да се пресметува за различни години и месеци. Дополнително, со ЛС Веб Плата се става ангажманот на вработениот во текот на месецот - ако не е ставено, се пресметува за цел месец.


За поголемите организации, може да се стави износот на вкупните плати за сите вработени и да се одреди месечниот трошок на целата организација распределен по придонеси, даноци и бруто и нето плата.За да се користи ЛС Веб Плата, посетителите на сајтот се регистрираат како членови на заедницата на Логин Системи - ова го прават само еднаш.


Покрај пресметката за плата, членовите на сајтот може да користат услуги на вебот какви што се преземање на конвертор за кирилични фонтови за Word и Excel, коментирање на блог-објавите, поставување и одговарање на прашања на форумот за Paypal, сметководство и бизнис. На располагање на дел од членовите е и документацијата и упатствата за Dynamics NAV / Business Central.


Корисни линкови:
Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page