top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Нови 5 (од 10) совети од луѓето во реалниот македонски бизнис

Скопје, 18.08.2018. Во рамките на иницијативата #МојатаРабота Логин Системи објавува нови пет бизнис приказни заедно со нивните бизнис...

пишува:

Angel Face

Автор

18.08.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Нови 5 (од 10) совети од луѓето во реалниот македонски бизнис

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gifСкопје, 18.08.2018. Во рамките на иницијативата #МојатаРабота Логин Системи објавува нови пет бизнис приказни заедно со нивните бизнис совети од претприемачи, менаџери и професионалци од Македонија.


„Иако е важно да се истакнуваат нашите граѓани што успеваат во светот, сепак стожерот на Македонија се токму нашите стопанственици и професионалци што живеат и работат во Македонија (или вработуваат луѓе во Македонија). Да ги истакнеме бизнисите и личностите кои извезуваат наши производи и услуги на светските пазари.“ пишува Венко Глигоров, иницијаторот на #МојатаРабота.


Редоследот на бизнис советите се излистани подолу според времето на пристигнување.

 

Радмила Павловска

сопственик и извршен директор

Во последно време се дефинира себе како Cloud Manager.

... што почесто и во поголема мерка, да се практикува менторирањето односно да се популаризира деловното менторство кај нас.


 

Мирче Чекреџи

печатница за високо-квалитетно печатење


Порано верував во иновативноста ... сега верувам дека тајната на успешниот бизнис е во натпреварот со конкурентите.


 


Дина Муцунска

ко-основоположник и генерален менаџер во семејниот бизнис, Хотел Манастир 4*, Берово


Хотел Манастир го зголемува капацитетот за 4 пати од 2004 до денес. Неговата оценка на booking.com му е со години околу 9,2.

Лесно НЕ е, ама е убаво... ... животот нуди толку многу можности, а нивното ограничување создава фрустрации ...


 


Марјан Николовски

... софтверски бизнис решенија едноставни за користење и оддржување. ...

... бидете фокусирани и задоволни. Секојдневно работете на напредокот - инкрементално. 


Суад Мисини

... си ветив себеси: никогаш нема да работам за пензија.

... да се биде инвеститор во пасивен приход е најспецифичниот зачин (на успехот) кој можете да го замислите.... 


Сподели ја твојата бизнис приказна


За иницијативата #МојатаРабота


Бруто-домашниот производ (БДП или анг. GDP) го создаваат луѓето во реалниот бизнис сектор. Тие се јунаците на Македонија.


Целта со иницијативата ни е познати и помалку познати лица да ја претстават накусо својата работа и да споделат бизнис совети во неколку реченици. Напишаните бизнис приказни Логин Системи ќе ги става на форумот од веб сајтот на Логин Системи како референци. Целта е да се сврти вниманието кон економијата, работата и деловните вредности.


 

Основана во 1991 година, Логин Системи е овластен провајдер на деловни софтверски решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. 1 comment

1 commentaire


Admin (LS)
Admin (LS)
19 août 2018

Првите 5 совети ги има тука https://www.loginsystems.biz/news/prvite5soveti-mojatarabota. (Александра Марковска, Коста Петров, Виолета Анѓелковска, Зоран Витанов и Јохан Елзесе)

J'aime
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page