top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

press release

Празнично: Најди-конто, онлајн сметковен план

Логин Системи пушти во употреба онлајн сметковен план кој може да се прелистува и да се пребарува по клучни зборови.

пишува:

Angel Face

Автор

04.05.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Празнично: Најди-конто, онлајн сметковен план

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 04.05.2021. По повод велигденските и рамазанските празници, Логин Системи пушти во употреба онлајн сметковен план кој може да се прелистува и да се пребарува по клучни зборови.


„Најди конто“ е главната страница од каде може да се пребаруваат контата.


Пребарување според зборот -трошоци-
Пребарување и резултати според зборот -трошоци-

Покрај контото и називот, ставен е и опис за секое конто.


Опис на контото и каде се употребува
Опис на контото и каде се употребува

Сметковниот план е изработен во согласност со Правилникот за сметковниот план и содржината на одделните сметки во сметковниот план издаден од Министерството за финанансии.


Линкот за наоѓање на контата е https://www.loginsystems.biz/najdi-konto. Користењето на сметковниот план е бесплатно за членовите на заедницата на Логин Системи.


 

Логин Системи е софтверски провајдер на сметководствено-деловни системи за средни фирми. Своите решенија ги базира на светски-распространетиот Microsoft Dynamics 365 Business Central (поранешен Microsoft Dynamics NAV или Navision).
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page