top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

МК локализација

Магацинско работење: напредно управување со магацини

Новиот пост на форумот на Логин Системи дава основен преглед на поимите, документите што се користат и процесите кај напредното...

пишува:

Angel Face

Автор

31.10.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Магацинско работење: напредно управување со магацини

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Новиот пост на форумот на Логин Системи дава основен преглед на поимите, документите што се користат и процесите кај напредното управување со магацините - Warehouse Management System (WMS).


Продолжи со читање тука ...

Напомена: текстот е на англиски јазик. За македонска верзија, те молам напиши во коментар. Колку повеќе барања, толку побрзо текст на македонски јазик :) Благодариме!1 comment
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page