top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

функционалности

МК локализација

Магацински извештаи во македонската локализација во Dynamics NAV

Како дел од Македонската локализација на Microsoft Dynamics NAV, Логин Системи изработи нови магацински извештаи или ги подобри...

пишува:

Angel Face

Автор

17.03.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Магацински извештаи во македонската локализација во Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Како дел од Македонската локализација на Microsoft Dynamics NAV, Логин Системи изработи нови магацински извештаи или ги подобри постоечките што доаѓаат заедно со Dynamics NAV.Извештаите за магацин во NAV не ги содржат сите потребни колони што ги бараат книговодителите и финансиските менаџери во Македонија. Логин Системи изработи „Аналитичка картичка на артикл“ (материјално и финансиско движење на артиклот во соодветен период и локација), „Финансиска состојба по магацини“ и “Материјална евиденција во трговија“ - МЕТГ извештаи кои не постојат во NAV. Кај извештајот за вреднување на залихата додадовме колона за почетната состојба плус влезот за соодветниот период.

Бидејќи операцијата за вреднување на залихата и претставување во извештај може да биде подолготрајно, а на корисникот му е потребен брз податок на екран, Логин Системи изработи „Центар за брзо вреднување на залиха“. Преку овој центар корисникот може да исфилтрира податоци за магацин, период, категорија на артикл, број на артикл и да ги прикаже на екран спремни за копирање во Ексел.

Повеќе за македонската локализација и надополнувањата има на страната „Македонска локализација и надополнувања“.


Comentários


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page