top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Креирај интелигентна верига на снабдување | NRF 2020

Научи повеќе од Мајкрософт за премостувањето на јазот помеѓу побарувачката и исполнувањата со што се задоволуваат потребите на купувачите.

пишува:

Angel Face

логин системи

28.06.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Креирај интелигентна верига на снабдување | NRF 2020

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Научи повеќе од Мајкрософт и партнерите за премостувањето на јазот помеѓу побарувачката и исполнувањата со што се задоволуваат потребите на купувачите - на настанот NRF 2020.


Видео: Креирај интелигентен синџир на снабдување | NRF 2020Очекувањата на клиентите се менуваат, а побарувачката за персонализирани искуства бара подобрувања во веригата на снабдување на компанијата. Microsoft Dynamics 365 нуди холистичко решение засновано врз вистински податоци за да се зголеми ефикасноста.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page