top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

видео

MSDyn365

Автоматизирајте го и рационализирајте го вашиот синџир на снабдување

Модернизирајте го вашиот синџир на снабдување со напредно управување со складиштето и залихите.

пишува:

Angel Face

логин системи

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Автоматизирајте го и рационализирајте го вашиот синџир на снабдување

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Модернизирајте го вашиот синџир на снабдување со напредно управување со складиштето и залихите за да го подобрите исполнувањето, набавката на материјали и логистиката.


Откријте како Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management може да ја модернизира деловната логистика, да дава проактивни одговори на клиентите и да ги обедини процесите од продажба до исполнување.


Video: Автоматизирајте го и рационализирајте го вашиот синџир на снабдување


Погледнете подлабоко како ефикасно да го автоматизирате и рационализирате вашиот синџир на снабдување со ова видео за #Dynamics365 и други специфични технологии.

0 comments

Kommentare


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page